Lions VråForsideVi støtterMedlemmerAktiviteterBestyrelseUdvalg 
  
Vil du have teksten p� vores hjemmeside l�st h�jt, kan du hente et lille gratis program p� www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besge Nextwave

Aktiviteter 2009/2010

KÆMPE REKLAME BANKO
blev afholdt, søndag, den 8. marts 2009 kl. 14.00 i Idrætscenter VENDSYSSEL med stor succes. Der der var ca. 500 gæster, der deltog i spillet.

    Hvert andet år udgives, i samarbejde med andre klubber i Vendsyssel, bogen BARN AF VENDSYSSEL.
    Den XVI. udgave udkom i efteråret 2007 og er skrevet af kendte mennesker, barnefødt i den Vendsysselske landsdel, og koster denne gang kr. 198,-. Der udkommer en ny udgave, nr. XVII i løbet af efteråret 2009. Se nærmere herom i løbet af efteråret eller ret henvendelse til Egon Qvist på telefon 98 98 16 39 eller mobil 21 96 87 39. Hele overskuddet går ubeskåret til humanitære formål. Bøgerne har stor lokalhistorisk værdi og er blevet et godt samleobjekt. Tidligere udgaver kan formidles fremskaffet også ved henvendelse til Egon Qvist.

NORDJYLLANDS STØRSTE KUNSTMESSE I VRÅ.
VIS HVAD DU KAN ... og støt en god sag. Lions Club Vrå arrangerede i 2008 en messe, hvor kunstnere fra hele Nordjylland viste hvad de står for og de kan, og der var solgt ca. 100 stande. Udstillerne var en blanding af professionelle og amatører. Og det var fra opstarten en positiv stemning til stede og begge parter har ydet stor opbakning om dette projekt - og der må meldes om en komplet udsolgt hal f.s.v. angår standplads. Men har du eventuelt lyst til at deltage i en eventuel senere messe, måske til næste år, hører vi gerne fra dig. Messen foregik i Idrætscenter Vendsyssel i Vrå og begge haller var fyldt op. Der var videre udstilling af biler, motorcykler og cykler m.v. og fra Lions tombola kunne man vinde en indregistreret bil samt andre fine gaver. Der forefandtes en stor café, bestyret af LC HAVFRUERNE, hvor et stort antal gæster nød den dejlige lagkage med en tilhørende kop kaffe. Messen løb af stablen i weekenden, den 27. og 28. september 2008 og havde åbningstiderne fra kl. 12-17 og søndag fra kl. 10-17. Ved at udstille og møde op som publikum har du støttet Lions Clubs humanitære arbejde lokalt, nationalt samt internationalt. Vort motto er 1 kr., der kommer ind er det samme som 1 kr. der bliver givet ud - alt overskud ved messen er doneret fuld ud videre af clubben igen.  Se iøvrigt udstillingens hjemmeside: www.vishvaddukan.com for oplysning om åbningstider, aktiviteter, standenes nummerering og placering, deltagende udstilleres navne, og hvilke muligheder der var for for flotte gevinster og meget mere.

Der arrangeres en ny messe i 2009, nemlig i dagene 26. og 27. september med sidste tilmelding, den 15. juli 2009. Med hensyn til tilmelding henvises til messens hjemmeside (www.vishvaddukan.com) - og for yderlige information, kontakt messeudvalget i Lions Club Vrå v/ Torben Olesen på telefon nr. 98 98 02 00 eller 98 99 40 54 ELLER Arne Jensen på telefon 98 98 22 02 eller 20 61 38 76.

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark